Дари сега | Фондация "ПОДАЙ ИМ РЪКА"
top of page

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

Всяко Дарение е важно! Изберете си от кампаниите по-долу те са и за Дарители от чужбина, както и за всички които искат да ползват PayPal или да Дарят с дебитна или кредитна карта. Дарителите от България могат да ни подкрепят изпращайки пари с банков превод по следната сметка в BGN:

BG48BGUS91601008565100

BIC: BGUSBGSF

БАКБ

Основание за превода - Безвъзмездно Дарение. За приемане на Даренията ние разчитаме на доказани платформи като PayPal в световен мащаб, така че ние не обработваме и нямаме достъп до вашите картови детайли, ако имате желание да ни оторизирате за седмично или месечно дарение трябва да изберете необходимата опция от формата. Също така можете да изберете таксата на PayPal да бъде за ваша сметка(има опция в менюто).

В тези тежки дни всички ние трябва да си дадем сметка, как се чувстват нашите Баби и Дядовци, хората изградили страната ни, това което сме ние донякъде е благодарение и на тях. Те ни учиха, градиха, лекуваха, бяха до нас и сега имат нужда от нас за да не се чувстват забравени и ненужни. Всичко това е валидно и за хората със специални нужди,  както и деца живеещи в лоши битови условия или имащи нужда от специално внимание и грижи. Give Them Hand Foundation.

КАМПАНИЯ
ОСИНОВИ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР

Ежемесечна Кампания

Осинови Български пенсионер

В тези тежки дни всички ние трябва да си дадем сметка, как се чувстват нашите Баби и Дядовци, хората изградили страната ни, това което сме ние донякъде е благодарение и на тях. Те ни учиха, градиха, лекуваха, бяха до нас и сега имат нужда от нас за да не се чувстват забравени и ненужни. Всичко това е валидно и за хората със специални нужди,  както и деца живеещи в лоши битови условия или имащи нужда от специално внимание и грижи. Give Them Hand Foundation.

КАМПАНИЯ
Подари Великден 2024

Фондация Подай им Ръка - Подари Великден 2024 - Да наберем средства за закупуване на хранителни продукти, които ние ще доставим до хората в нужда от района на гр.Козлодуй и околните села по опис. 
Банкова сметка в BGN:
BG48BGUS91601008565100
BIC: BGUSBGSF - БАКБ
PayPal - paypal@givethemhand.com
Основание: Подари Великден 2024
Благодарим ви за всяка помощ!
Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани.

КАМПАНИЯ
Да помогнем на Вени да се изучи в София

Фондацията осигурява ежемесечна стипендия на Венелин Чакъров от 100лв. за подобряване на условията на живот на Вени живеещ на студентски начала в София, както и помагаме за семестриалните такси. Вени е под наша закрила още от ученическите му години и е момче живяло в бедност и много трудни условия. Ако имате желание да ни подкрепите в тази кампания можете да изпратите средства чрез PayPal или по банкова сметка

КАМПАНИЯ
Да помогнем на Зори да се изучи в Пловдив

Фондацията осигурява ежемесечна стипендия на Зорница Войничарска от 100лв. за подобряване на условията на живот на Зори живееща на студентски начала в Пловдив, като и помагаме и за семестриалните такси. Зори е под наша закрила още от ученическите и години и има степен на здравословно увреждане, но се бори мъжката така че няма намерение да се предава. Ако имате желание да ни подкрепите в тази кампания можете да изпратите средства чрез PayPal или по банкова сметка

bottom of page